Aktiviteter i Västerås


Här har vi samlat några aktiviteter och sevärdheter som finns i närheten av hotellet. Kontakta receptionen om ni har några frågor eller önskar boka något.


 
  Arosfortet
På Arosfortet har ni kul samtidigt som ni lär er samarbeta. I varje cell finns en eller flera problem och utmaningar som ni löser med kreativitet och samarbetsförmåga. Det finns utmaningar för små och smidiga likväl som stora och starka.
Hemsida
    STRIKE - Restaurang Sportbar Nattklubb
Strike är ett 2500 kvadratmeter stort nöjespalats, endast 5min promenad från hotellet. Här finns restaurang, bowling, sportbar, karaoke och mycket annat med plats för både stora och små sällskap. Som hotellgäst får du 60kr rabatt på bowlingbana hos Strike!
Hemsida
    Västerås Konserthus
Varje år arrangeras ca.250 konserter och evenemang i Västerås Konserthus. Du bor alltid förmånligt hos oss på BEST WESTERN Hotel Esplanade om du skall på konsert! 375:-/person i delat dubbelrum vid uppvisande av konsertbiljett.
Se aktuellt konsertprogram 
    Mälaren
Upplev Mälaren när du besöker oss i Västerås. Under sommarhalvåret går ett flertal båtturer som tar dig ut till öarna i skärgården eller dagsutflykter till bl.a. Sundbyholm, Strängnäs och Mariefred. Fråga i receptionen så hjälper vi dig att boka.
Läs mer  
    Sevärdheter
Västerås har en 1000-årig historia och därmed ett stort utbud av sevärdheter. Besök bland annat Västerås Domkyrka som fått 3 stjärnor i Michelinguiden, vikingagravarna vid Anundshög eller Västerås Konstmuseum.
Läs mer  
    Golf
På Best Western Hotel Esplanade är vi glada över att kunna erbjuda dig golfpaket på ett flertal banor runt Västerås. Paketen bokar du enkelt direkt hos oss så ser vi till så du får en starttid. Mycket nöje!
Läs mer

  Aktiviteter och sevärdheter i Västerås
I hotellreceptionen får ni hjälp med tips och bokningar av aktiviteter och sevärdheter i stan. Söker ni speciella evenemang finns Västerås Turistbyrån bara 300m från hotellet där ni även kan boka och köpa biljetter.
Öppettider: måndag-fredag 10-18 och lördag 10-15
Besöksadress: Kopparbergsvägen 1, 721 87 Västerås
Telefon: 021-39 01 00
Hemsida  
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.