Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Aktuellt

Nyhetsbrev
Vårt nyhetsbrev skickas ut via e-post med Aros Congress Center Holding AB och innehåller nyheter om koncernen samt erbjudanden och tävlingar.

Anmälan nyhetsbrev

Samarbetspartners för Best Western Rewards 
Här kan du använda dina BWR-checkar
Lobbybaren, Hotel Plaza - Kopparbergsvägen 10

Läs mer om BWR  

Bokningsvillkor och prisinformation
Bokningsvillkor
Detaljerad prisinformation
Intyg för minderåriga

Svanenmärkt hotell

Från och med juni 2008 är vi på Best Western Hotel Esplanade Svanenmärkt. Märkningen innebär att vi kontinuerligt arbetar för en bättre miljö och anpassar vår verksamhet efter de krav som ställs på bland annat låg energi- och vattenförbrukning, avfallshantering och inköp av miljömärkta varor och tjänster. Med Svanen som redskap kan vi aktivt utveckla vår verksamhet för en så låg miljöpåverkan som möjligt.

Läs mer

Konserterbjudande
I samband med arrangemang anordnade av Västmanlandsmusiken erbjuds du ett förmånligt pris på Best Western Hotel Esplanade. Hotellet ligger endast 300 meter från Västerås Konserthus.

Läs mer
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.