Bokningsvillkor

Allmänt
Du och hotellet kommer överens om villkoren för rumsuthyrningen. Om inte någon speciell överenskommelse har träffats gäller följande regler. För konferenser samt gruppbokningar gäller särskilda regler.

Bokning och bekräftelse
En bokning är bindande i och med att den bekräftats och du fått ett bokningsnummer. Det kan ske muntligen, skriftligen eller via bokningssystem. När du  bokar måste du uppge namn, adress, ankomst- och avresetid samt hur betalning ska ske. Olika regler gäller för olika priser, se detaljerad prisinformation.

För att boka ett rum hos oss måste du vara minst 18 år. Du som bokar rummet för en underårig är ansvarig oavsett om du bor eller inte bor med den underårige i rummet. Av säkerhetsskäl tillåter vi endast våra medarbetare och incheckade gäster att vistas fritt i hotellrum eller andra reserverade lokaler.

Här hittar du intyg för minderårig. 

Ankomst och avresa
Incheckning kan ske från kl 15:00 ankomstdagen och utcheckning senast kl 12:00 avresedagen.

Avbokning och utebliven ankomst
Avbokningsvillkoren varierar beroende på vilken prisklass du har bokat, läs noga detaljerad prisinformation. Om inte annat överenskommits vid bokningstillfället eller priset du har valt har andra regler ska avbeställning ske senast kl 16.00 (lokal tid för hotellet) på ankomstdagen.

Uteblir du utan avbeställning eller avbeställer senare än kl 16.00, får du betala för ett dygn. Om hotellet haft särskilda kostnader med anledning av din beställning får du ersätta även dem.

Tidig avresa
Gäller din bokning en bestämd tidsperiod men avresan sker tidigare kan det medföra prisjusteringar. Ta kontakt med hotellet och meddela avresa.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.