Nöje - Cityweekend i Västerås

En avkopplande helg i stan, en god middag och kanske ett teater- eller biobesök? Shoppa loss och gå på konsert eller testa stans nattklubbar. Valet är ditt, men vi lovar dig en god natts sömn för att sedan vakna upp till en härlig frukostbuffé!

Vårt centrala läge ger er gångavstånd till ett flertal av Västerås bästa restauranger och shoppingstråk, 200 meter från Västerås Konserthus och hela stans nöjesliv utanför entrén. På morgonen serveras en stor frukostbuffé i hotellets frukostmatsal mellan kl. 07.00-10.30. Sovmorgon, kanske?

Pris: 399kr/person i delat dubbelrum

Bokningskod: Cityweekend

Erbjudandet gäller under helger.

Best Western Hotel Esplanade, Västerås
Tel: 021-10 12 00
E-post: info@esplanadevasteras.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.