Golfpaket - Hotell och golf i Västerås

Enkelrumstillägg, endast 100 Sek


 

Golfpaket Orresta GK
Golfpaketet inkluderar en greenfee på Orresta GK, en natt i delat dubbelrum el. enkelrum samt frukostbuffé. Orresta GK erbjuder golfspel i två landskap på en lätt kuperad park - och skogsbana. Banan är förlåtande för spelare med högre HCP, men erbjuder rejäla utmaningar för spelare med lägre HCP.
Pris: 855 kr per person, i delat dubbelrum.
Läs mer om Orresta GK

Masterspaket Frösåker Golf & Country Club
Inkluderar en greenfee på Frösåker, en natt i delat dubbelrum el. enkelrum samt frukostbuffé.
En 18-hålsbana med karaktär av sin närhet till Mälaren. Stora, ondulerade krypvensgreener ger en härlig utmaning.
Pris: 1150 kr per person, i delat dubbelrum.
Läs mer om Frösåker GCC

Masters pluspaket
Inkluderar två greenfee: Frösåker en dag och Orresta GK en dag, en natt i delat dubbelrum el. enkelrum samt frukostbuffé.
Pris: 1665 kr per person, i delat dubbelrum.

Golfpaket Västerås GK.
Golfpaketet inkluderar en greenfee på Västerås GK, en natt i delat dubbelrum el. enkelrum samt frukostbuffé. Banan är en skogs och parkbana, med vissa höjdskillnader så att du får spela både uppför, nerför och ibland på skrå. De flesta greener är relativt små, upphöjda och omgivna av ett flertal bunkrar som gör inspelen utmanande. Det bidrar också till att slopevärdet är ganska högt så att många spelare få fler slag än de är vana vid. Banan har endast två par 5, men fyra par 3 så att par totalt blir 70.
Pris: 845 kr per person, i delat dubbelrum.
Läs mer om Västerås GK
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.